Over het Theater

De Muze is een multifunctioneel kusttheater. Het theater ligt op loopafstand van het strand en biedt een panoramisch uitzicht op zee. Sinds 2004 kunt u genieten van uiteenlopende theater- en filmvoorstellingen. Het theater bezit een theaterzaal met 350 stoelen. In de sfeervolle foyers kunnen onze bezoekers onder het genot van een drankje nagenieten van de voorstellingen.

Sinds de opening hebben al vele duizenden bezoekers het theater bezocht. Ook in de toekomst blijft De Muze vernieuwen en blijven we zoeken naar nieuwe manieren om de bezoekers een nog completere theaterbeleving te geven.

Bekijk het theaterprogramma

Bekijk het filmprogramma

 

Stoelenplan

Onze theaterzaal biedt vrijwel overal goed zicht. Alleen de plaatsen op de 3e en 4e rij balkon (rij N en O) hebben meer afstand van het toneel en worden verkocht met een korting van €2,00.

Lees verder

Vervoer & parkeren

Parkeren is mogelijk op het naast gelegen Wantveld. Daarnaast is de Muze ook goed via het openbaar vervoer bereikbaar.

Lees verder

Cultureel centrum

De Muze Noordwijk is het centrum voor de Culturele verenigingen van Noordwijk. Veel verenigingen houden met regelmaat hun repetities in de Muze.

Lees verderTechniek

Alle informatie voor de technici en theaterproducties overzichtelijk op 1 pagina.

Lees verder

Vriend worden van Theater de Muze

Bent u van plan om regelmatig theatervoorstellingen in De Muze te gaan bezoeken en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van theaternieuws?

Meldt u zich dan aan als Vriend van Theater de Muze. U ontvangt periodiek onze Vriendenbrief met het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. Ook wordt u aan het eind van het seizoen uitgenodigd om als eerste kennis te maken met het nieuwe theaterprogramma.

U kunt zich als Vriend aanmelden via het reserveringsformulier of via de website en tevens in te schrijven voor minimaal 5 voorstellingen. De bijdrage aan de Vriendschap bedraagt € 35,00 per seizoen. U ontvangt 2 gratis toegangsbewijzen voor een verrassingsvoorstelling uit de theatergids. Alle reden dus om komend seizoen Vriend te worden van De Muze.

Bezig met laden