Vervoer & parkeren

Per auto

Vanuit Den Haag via de A12 en A13:
U gaat richting Den Haag Centrum en daarna via de N44 en de A44 richting Wassenaar, Leiden en Amsterdam.

Vanuit richting Amsterdam/ Schiphol:
Op A4 schuin rechts aanhouden naar de A44 en daar de richting Sassenheim Leiden- West Den Haag-Centrum. Op A44 neem afslag Voorhout/Noordwijk/ Oegstgeest-Noord volg de borden Noordwijk. In Noordwijk: Steeds rechtdoor blijven rijden tot een plein met Vuurtoren (Vuurtorenplein). Hier rechts aanhouden op Vuurtorenplein en na 60 m. rechts afslaan en daar ziet u aan de rechterkant ‘de Muze’.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het naast gelegen Wantveld. In Noordwijk geldt betaald parkeren op:
• maa t/m zon van 09.00- 21.00 uur
De eerste twee uur betaalt u € 1,00/uur, daarna € 2,00/uur.

Per bus:

Ook per bus is De Muze goed te bereiken: voor de ingang is de halteplaats van Arriva lijn 20 (van en naar Leiden). Arriva lijn 385 (van en naar Den Haag) en lijn 90 (van en naar Nieuw Vennep) stoppen voor het Vuurtorenplein; deze halte is nog geen vijf minuten lopen van De Muze vandaan.

Theatertaxi Noordwijk

Of u nu kiest voor een romantische film, een sprankelende theatershow, hilarisch cabaret of een toonaangevende muzikale voorstelling; theatertaxi Brouwer staat voor u klaar. Genieten van een voorstelling begint met een comfortabele rit in een van onze taxi’s. Onze servicegerichte chauffeurs rijden voor, u hoeft alleen maar in te stappen. We brengen u snel en veilig naar het theater. En natuurlijk brengen wij u na de voorstelling ook weer thuis.

Theatertaxi voor slechts € 5,00

Voor taxiritten binnen Noordwijk naar theater De Muze en van De Muze naar uw eindbestemming in Noordwijk geldt nu een speciaal tarief van slechts € 5,00 per enkele reis (maximaal 4 personen per taxirit). En daar krijgt u bovendien ook nog eens een kopje koffie of thee voor bij De Muze. Bel voor meer informatie: 071-36 11 000, reserveer telefonisch of boek direct via onze App. Woont u niet in Noordwijk? Voor vervoer van en naar De Muze vanuit omliggende gemeenten hanteren we een korting van 10% op onze reguliere taxitarieven.

 

Bezig met laden