Huisregels

Kom op tijd!

Toegangsbewijzen zijn slechts tot het begin van de voorstelling geldig. Om uitvoerenden en publiek zo min mogelijk te storen zal u slechts in uitzonderlijke gevallen na aanvang nog een plaats worden toegewezen. Dit is afhankelijk van de voorstelling. Vaak is het mogelijk om na de pauze alsnog in de zaal plaats te nemen. Terugbetaling van kaarten is helaas niet mogelijk.

 

Garderobe

In verband met de veiligheidsvoorschriften is gebruik van de garderobe verplicht.

 

Storende apparatuur

Tijdens de voorstelling dient mobiele apparatuur uitgeschakeld te zijn en is het verboden foto en/of filmopnamen te maken, tenzij anders is aangegeven door de optredende artiesten.

 

Pauze

De meeste voorstellingen hebben een pauze. Dit wordt aangegeven in de foyer van De Muze. De pauze duurt ongeveer 20 minuten.

 

Nog even napraten

Uw bezoek aan De Muze kunt u – onder het genot van een drankje en een hapje – na afloop ook voortzetten in onze foyer.

 

Rookvrij

Er geldt een algemeen rookverbod in het gehele gebouw.

 

Mindervaliden

De theaterzaal is trapsgewijs opgebouwd. Indien u slecht ter been bent kunt u de theaterzaal bereiken via de begane grond. Hiervoor kunt u zich vóór de voorstelling melden aan de balie. Op uw reserveringsformulier en/of aan de balie kunt u aangeven dat u uw plaatsen op één van de eerste rijen wenst (indien beschikbaar). 

 

Slechthorenden

Slechthorenden kunnen gebruik maken van een infrarood geluidsversterkingsysteem. Door middel van een kinbeugel kan de voorstelling versterkt worden gevolgd (geschikt om te gebruiken zowel met als zonder hoortoestel). Indien u van deze kosteloze service gebruik wilt maken kunt u zich vóór de voorstelling melden aan de theaterbalie. Bij afgifte wordt uw naam genoteerd en betaalt u als borg € 20,00 of levert u uw huis- of autosleutels in. Het toestel levert u na de voorstelling weer bij de theaterbalie in.

 

Huisregels

• Gebruik van mobiele telefoons, ook zonder geluid, is in alle zalen verboden.

• Fotograferen en filmen is niet toegestaan.

• In ons theater dient u de algemeen geldende fatsoensregels in acht te nemen. Hieronder verstaan wij onder meer: geen voeten op/tegen rug- en armleuningen, geen
geluidsoverlast en andere verstoringen tijdens de voorstelling.

• Bij asociaal gedrag, diefstal, vernieling en/of bedreiging hanteren wij een ‘zero tolerance’ beleid en schakelen wij zo nodig de politie in.

• Restitutie van entreegelden na afloop van de voorstelling is niet mogelijk. Eventuele klachten inzake beeld/geluid/verstoringen dient u direct te melden bij een van onze medewerkers.

• Kortingen op aankoop van entreebewijzen en/of consumpties kunnen niet met terugwerkende kracht worden verleend.

Bezig met laden