Kaartverkoop theater

Openingstijden theaterkassa
De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en maandagavond van 18.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur. Ook is de kassa geopend vanaf één uur vóór iedere voorstelling. De kassa is gesloten op officiële feestdagen.

Tijdens alle schoolvakanties zijn wij dagelijks geopend als bioscoop en is de kassa open van 10.00-21.00 uur.

Consumptie inbegrepen theaterkaart

In het plaatsbewijs is één consumptie inbegrepen die u in de pauze kunt verkrijgen in de foyers. Als een voorstelling géén pauze heeft, ontvangt u de consumptie na afloop tegen inlevering van uw entreebewijs. Dit geldt niet voor bioscoop, amateur-, en jeugdvoorstellingen.

Eerste rangsplaatsen
Alle plaatsen in De Muze zijn eerste rangsplaatsen. Alleen de plaatsen op 3e en 4e rij balkon (rij N en O) worden verkocht met een korting van € 2,00 omdat zij zich verder van het podium bevinden. 

Mindervaliden
Indien u of één van uw theatervrienden mindervalide is, verzoeken wij u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij de toewijzing van plaatsen.

Donateurs van amateurs
Donateurs van amateurgezelschappen worden in de gelegenheid gesteld hun donatieplaatsen te reserveren via het reserveringsformulier voor abonnementen. Hierbij kunnen ook extra plaatsen worden gereserveerd. Donateurs ontvangen hiervan een bevestiging via De Muze. Indien donateurs een abonnement wensen samen te stellen (van minimaal 5 voorstellingen) wordt de amateurvoorstelling in het abonnement opgenomen. Helaas kan dit niet middels een online abonnement.

LOSSE KAARTEN

Losse verkoop
Aan de kassa kunt u contant betalen of pinnen. U kunt ook betalen met de CJP pas, theaterbonnen of met de Podiumkaart. Online kaarten kunt u middels IDEAL betalen.

Telefonisch / online reserveren
Telefonisch of online gereserveerde plaatsbewijzen dienen binnen 7 dagen of indien van toepassing 24 uur voor aanvang van de voorstelling betaald te worden bij de kassa. Als het voor u niet mogelijk is om de gereserveerde plaatsbewijzen af te halen voor de voorstellingsdag, kunt u het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen overmaken op onze bankrekening NL72 RABO 01085.53.302 o.v.v. uw reserveringsnummer. Het bedrag moet uiterlijk 48 uur voor de dag van de voorstelling zijn bijgeschreven op onze rekening. Na ontvangst van de betaling liggen de kaarten op uw naam voor u klaar aan de kassa. Niet tijdig betaalde plaatsbewijzen worden opnieuw in de verkoop gebracht. Voor het reserveren van plaatsen wordt €1,00 per plaats berekend. 

Kaarten retour 

Het kan voorkomen dat u door onvoorziene omstandigheden verhinderd bent. In dat geval kunt u tot 5 dagen voor een voorstelling of concert uw toegangskaarten teruggeven. U krijgt een tegoedbon voor hetzelfde bedrag minus de administratiekosten van € 2,50 per kaart. U kunt alleen uw gehele bestelling retourneren, geen aparte kaarten. Wij geven geen geld retour. 

Online kaarten kopen
Via www.demuzenoordwijk.nl voor het gehele seizoen direct kaarten kopen en betalen met IDEAL. U betaalt €0,50 toeslag indien u zelf uw plaatsen in de zaal selecteert. U ontvangt uw plaatsbewijzen per e-mail. 

Uitverkocht?
Als een voorstelling is uitverkocht maken wij een wachtlijst. U kunt zich hiervoor telefonisch of aan de kassa aanmelden.

KORTINGSKAARTEN EN CADEAUBONNEN

Nationale Theater- en Concertbon en Podiumkaart
De Muze accepteert de Nationale Theater- en Concertbon en de Podiumkaart, verkrijgbaar bij o.a. de VVV Kantoren.

De Muze Cadeaubon
U wilt u vrienden verrassen met een avondje uit in De Muze? Geef hen een cadeaubon en laat uw vrienden zelf kiezen uit onze theater en filmvoorstellingen. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 7,50 en wordt mooi ingepakt.

CJP
CJP’ers krijgen € 1,50 korting op films en als een theatervoorstelling nog niet is uitverkocht last minute (vanaf 48 uur voor aanvang) € 10 korting. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Check CJP.nl  voor meer informatie.

Bezig met laden