Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Zaalverhuur

Alles over onze zalen en de vele mogelijkheden.

De Muze Noordwijk is een perfecte locatie voor het organiseren van een congres, symposium, bedrijfspresentatie, voorlichtingsbijeenkomst, trainingsdagen, theaterpresentatie, personeelsfeest, receptie trouwfeest of nieuwjaarsfeest. Geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot 550 gasten.

De foyers, de prachtige Apollozaal en overige zalen, vormen de juiste ambiance die alle ruimte bieden aan een geslaagde bijeenkomst. De multifunctionele Apollozaal, 372 m2 vloeroppervlak en een hoogte van 8,5 meter, is te gebruiken met een vlakke vloer en tevens als amfitheater met 256 zitplaatsen in de zaal en 89 zitplaatsen op het balkon. De Muze is voorzien van moderne technische apparatuur en biedt een compleet cateringaanbod.

Binnen De Muze zijn diverse oefenruimten voor toneel- en muziekverenigingen die dagelijks, tegen speciale condities, hiervan gebruik kunnen maken. De ruime parkeergelegenheid op het aangrenzende Wantveld zorgt dat De Muze, naast het openbaar vervoer, per auto goed te bereikbaar is. Alle zalen in de Muze zijn te huur per dagdeel. Voor meer informatie over de mogelijkheden die de Muze u te bieden heeft, neem dan even contact met ons op

Contact opnemen