Dolfje & Foeksia

Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’.
Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.

De netto-opbrengst van de kaartverkoop & sponsoring wordt door Ronde Tafel 115 Katwijk/Noordwijk geheel geschonken aan het TheaterHuis, onderdeel van stichting ZEEPaanZEE.

Het TheaterHuis verzorgd prachtige (inter)culturele theaterproducties, workshops en toneelcursussen. Verhalen en thema’s uit de samenleving staan hierbij centraal. Echter het TheaterHuis, gerund door vrijwilligers, heeft een inventaris dat in de loop van de tijd bijeengesprokkeld is uit tweedehands spullen, en dat nodig toe is aan vervanging.

Met de opbrengst vanuit de kaartverkoop en de sponsorgelden wil de stichting een nieuwe geluidsinstallatie, licht, stoelen en podiumdelen aanschaffen. Zo kan het TheaterHuis zijn prachtig culturele werk blijven voortzetten.

Voor meer informatie over het goede doel of de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk: www.rt115.nl

Let op! Kinderen onder de 18 maanden mogen niet mee naar binnen!


20200112DolfjeFoeksia_132018774880832147_big.jpg

Lengte
1:00

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zaza 18 januarijan 13:30 16:00