inspiratieavond met Steven Pont over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind

Graag willen wij je uitnodigen voor de inspiratieavond over het zelfbeeld van een kind op donderdag 26 september in Theater de Muze in Noordwijk, waarop gastspreker Steven Pont spreekt over de ontwikkeling van het zelfbeeld van het kind. Hij is ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut, schrijver van diverse boeken over kinderen, columnist voor o.a. de dagbladen het Parool, AD, magazines J/M en Mama en bekend van het televisieprogramma ‘het geheime leven van een kleuter’.

Programma:
19.30 uur - Ontvangst met koffie & thee.
20.15 uur - Welkomstwoord Annemieke van der Vaart, manager kinderopvang
- Steven Pont spreekt over de ontwikkeling van het zelfbeeld van een
kind.
21.30 uur - Einde

Een kind wordt niet met een zelfbeeld geboren, dat zelfbeeld wordt vooral door de omgeving gemaakt. Iedereen in de directe omgeving is bij de vorming van het zelfbeeld van het kind van groot belang. Steven legt uit hoe het ontwikkelingsproces van het zelfbeeld van het kind in zijn werk gaat en hoe je dat zelf kunt optimaliseren.

Gastspreker Steven Pont gaat via wolfskinderen, het nut van ballen in de sloot, Harvard, en het leven op onbewoonde eilanden naar de rol die ouders en andere mede-opvoeders (onderwijzers, pedagogisch medewerkers) hebben in de manier waarop een kind over zichzelf nadenkt en ook het kind kan leren om steviger in de wereld te staan.

Deze inspiratieavond is georganiseerd voor ouders, pedagogisch medewerkers en relaties van onze kinderopvangorganisaties Wonderland Kinderopvang en Kinderopvang Pinkeltjesland.

Ben jij benieuwd naar de manier waarop jij een rol kunt spelen waarop een kind over zichzelf nadenkt? Wil jij leren hoe je het kind kunt helpen om steviger in de wereld te staan?
Kom dan naar deze inspirerende avond en boek snel je kaarten. Vol = vol.

Locatie, route & parkeren Theater de Muze
Zie voor meer informatie:
https://www.demuzenoordwijk.nl/footer/contact-4/vervoer-parkerenFotogastsprekerStevenPontinspiratieavond26september_132060215223060895_big.jpg

Lengte
1:15


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

dodo 26 septembersep 20:15
  • HeaderfotouitnodiginginspiratieavondStevenPont26september_132060215313402868_big.jpg
  • Zelfbeeld_132060991819769782_big.jpg