Gechannelde lezing Pamela Kribbe - Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd

Februari is bij Bewust Bollenstreek de maand van De Liefde, waarin tal van evenementen worden georganiseerd om ons te herinneren aan de Liefde! Pamela Kribbe, bekend filsoof en schrijfster van prachtig inspirerende boeken geeft een gechannelde lezing speciaal over dit onderwerp!

Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd.
De overgang die in deze tijd plaats vindt van een ego-gebaseerd bewustzijn naar een hartgedragen bewustzijn heeft ingrijpende gevolgen voor onze levens. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat we anders gaan denken en voelen over wat mannelijkheid en vrouwelijkheid betekenen. Ieder van ons heeft op zielsniveau de beschikking over beide energieën. Als we ons hiervan bewust worden en ons realiseren dat we allereerst “ziel” zijn, kunnen we het mannelijke en vrouwelijke in onszelf meer in balans brengen en oude, beperkende definities ervan loslaten. We kunnen ook de emotionele verwondingen die we als man of vrouw hebben opgelopen gaan helen. Dit alles zal een diepgaand effect hebben op de relaties die we aangaan met een partner of geliefde. Relaties en seksualiteit op hartsniveau geven de ziel de mogelijkheid volledig in te dalen op aarde en helpen vorm te geven aan een Nieuwe Tijd.

In deze gechannelde lezing zal Pamela een boodschap doorgeven van Maria Magdalena over mannelijke en vrouwelijke energie, de weg naar heelwording van oude trauma’s en de betekenis van hartgedragen relaties.
De lezing wordt ingeleid door Gerrit, die een meditatie zal aanbieden over dit thema.
Na de pauze beantwoordt Pamela (via channeling) vragen uit het publiek.
Na afloop is ze aanwezig om boeken te signeren.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller Gesprekken met Jeshua en het meer recente De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl
Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Voor meer informatie over zijn werk zie www.gerrit-gielen.nl

Praktisch
13.30u inloop
14.00u start lezing met een pauze. Na de pauze vragen uit het publiek!
16.30u boeken verkoop met signeren
17.00u sluiting

Kaarten á € 22
Let op: kaarten aan de kassa alléén indien er nog plek is, dat verwachten we bij deze lezing niet!
Consumpties zijn voor eigen rekening.
Betaald (!) parkeren naast De Muze.

Met muziek van singer/songwriter Dennis Kivit!
Dennis geeft thuisconcerten en meditatiezondagavonden met muziek in Hoofddorp, maar geeft ook voorstellingen op locatie. Dennis was erbij toen we Bewust Bollenstreek startten, 2 jaar geleden. We zijn blij dat hij deze middag wil opluisteren met zijn prachtige muziek. De muziek is zo vanuit zijn hart geschreven en gezongen, dat dat prachtig past bij de gechannelde lezing van Pamela.

Over Bewust Bollenstreek
Er ontstaat al een heuse Bewuste Community in de Bollenstreek. Kun je deze keer niet? Hou dan de agenda in de gaten voor een volgende Inspirerende Lezing. Of kom naar onze Bijzondere Filmavonden of Bewuste Wandelingen. Ben je alleen? De sfeer is warm en uitnodigend. Een gesprek ontstaat vanzelf. Zo groeien we samen in bewustzijn. Je bent welkom!


PamelaKribbe2020_132211337400331043_big.jpg

Lengte
2:30


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zozo 23 februarifeb 13:30