Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload EdgeLiefdeWerk organiseert: Tijn Touber & Binkie Touber met Time Bender Experience

Time Bender Experience

Diepe ervaringen, opzienbarende onthullingen, verrijkende inzichten en verstillende songs. Zo is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie nemen je in twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs en de uitdagingen van de huidige tijd. Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.Over Tijn Touber en Binkie Touber

Tijn: "Mijn passie is om je via alle mogelijke (kunst)vormen te herinneren aan je diepste oorsprong en je inzichten en oefeningen te geven die je terugbrengen naar je oorspronkelijke natuur van licht, liefde en overvloed."

Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Na het muzikale avontuur met de succesvolle band Lois Lane, legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling. Tijn schreef 7 boeken over zijn innerlijke avonturen, waaronder Spoedcursus Verlichting en Time Bender.

Samen met zijn partner Binkie organiseert hij Time Bender Events, Game of Life Concerten, Sound Healings, Stilte Retraites en Meditatie Cursussen.

Wil je meer lezen over Tijn Touber en Binkie Touber? Kijk dan op www.tijntouber.com/nlOver LiefdeWerk

Dit evenement wordt georganiseerd door Angela Roelen van LiefdeWerk.

"Met mijn liefdewerk wil ik graag mensen herinneren aan hun natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat doe ik met Opstellingen (individueel en in groepen), Coaching en het organiseren van Bijzondere Evenementen in de Bollenstreek. Deze evenementen staan altijd in teken van De Liefde. Ik ben blij dat Tijn en Binkie Touber weer JA hebben gezegd om naar de Bollenstreek te komen. Ze hebben eerder in de Soefitempel in Katwijk een prachtig verbindende middag neergezet, waar de bezoekers diep door geraakt werden. Ik kijk verlangend uit naar 11 december in De Muze!"


Alleen?

De bijzondere evenementen van LiefdeWerk hebben een sfeer van openheid en verbinding. Je zult je niet alleen voelen, een gesprek ontstaat al gauw. Ook zijn er altijd gastvrouwen aanwezig, die je aan kunt spreken. Voel je welkom!

PROGRAMMA:

19.30u Ontspannen inloop. Fijn om anderen te ontmoeten!

20.00u Start programma (zonder pauze)

22.00u Napraatcafé in de foyer

22.30u SluitingPARKEREN

Parkeren is mogelijk op het naast gelegen Wantveld. In Noordwijk geldt betaald parkeren op ma t/m zo van 09.00- 21.00 uur. De eerste twee uur betaalt u € 1,00 per uur, daarna € 2,00 per uur. Er is ook een dagkaart beschikbaar van € 7,50.

BeuwstBollenstreek_132459265631991149_big.jpg

Lengte
2:00

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

vrvr11decemberdec 20:00