Nieuws

Noordwijk Ticket


Vanaf april 2017 is gestart met een nieuwe ticketshop voor alle Noordwijkse organisaties die evenementen, voorstellingen en concerten organiseren: Noordwijk Ticket.
Bezoekers kunnen voortaan online op de website www.noordwijkticket.nl én aan de balie van Theater de Muze en van der MEER/Het Cultuurcafé toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd.

Voor elke Noordwijkse organisatie die meedoet willen we zo één aantrekkelijk en makkelijk te gebruiken kaartverkoopsysteem realiseren. 24 uur per dag online én met twee vaste, herkenbare verkooppunten met ruime openingstijden in Binnen en Zee.

Zet met Noordwijk Ticket ook uw evenement in 2017 samen met alle andere Noordwijkse organisaties extra in de schijnwerpers!
Met Noordwijk Ticket wordt de administratie van de verkoop én afrekening automatisch voor u bijgehouden. U hoeft niet meer handmatig te tellen en na te lopen, geen tickets meer te laten drukken en geen apart contract met een extern ticketbureau af te sluiten.

Meer weten? Stuur dan een mail naar noordwijkticket@demuzenoordwijk.nl

Bezig met laden