Arthouse Select

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de film krijgt u 3 trailers te zien. U kiest uw fa­voriete trailer en maakt uw keuze bekend op het stemkaartje dat u heeft gekregen. De film met de meeste stemmen wordt ver­toont op de volgende Arthouse Select avond. En op die manier bepaalt u zelf het filmprogramma! U kunt stemmen in de zaal of stemmen via Facebook. De stem in de zaal telt twee keer mee in de einduitslag, de stem op facebook een halve keer. 

Arthouse select: 12 x per jaar op de derde maandag van de maand een Arthouse film naar eigen keuze! De eerst volgende Arthouse Select avonden zijn op 16 september & 21 oktober 2019. 

Tarieven

Een lidmaatschap kost € 10,00 per jaar, een kaartje per film kost dan € 6,25;

  • U bespaart op elke Arthouse Select film € 2,25
  • Introduces (max. 3) van leden mogen naar binnen voor € 7,75
  • Niet leden € 9,50
ksposter_131922918291994806_bigjpg

Richard says Goodbye

Richard (Johnny Depp) is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw (Rosemarie DeWitt), beste vriend (Danny Huston) en zijn studenten. Met zwarte humor en de nodige dosis sarcasme treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor allen?

Maandag 16 september 2019 | 20.00 uur

Bestel kaarten