Ladies Night

Ladies Nights zijn speciale avonden bij De Muze Noordwijk! U ziet een film (meestal) al voor de officiële release datum. U wordt ontvangen met een feestelijk glas (of meer) prosecco Na afloop staat er bittergarnituur en tafelgarnituur gratis op tafel. Soms zijn er bedrijven aanwezig en kunnen wij goodiebags verloten of uitdelen.

Wilt u de avond extra leuk maken samen met alle vrouwen in uw leven? Neem dan in plaats van een regulier kaartje, een combiticket voor de Ladies Night! Hierbij ontvangt u per combiticket een fles wijn met een aantal overheerlijke snacks om de avond nog gezelliger mee te maken!

Houd de agenda op de website goed in de gaten voor de aankomende Ladies Nights.

LadiesNightHuisvrouwenbestaanniet2_132162193529999529_big.jpg

Huisvrouwen bestaan niet 2

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop.

Woensdag 11 december 2019 | 20.00 uur

Bestel kaarten