Ladies Night

Ladies Nights zijn speciale avonden bij De Muze Noordwijk! U ziet een film (meestal) al voor de officiële release datum. U wordt ontvangen met een feestelijk glas (of meer) prosecco Na afloop staat er bittergarnituur en tafelgarnituur gratis op tafel. Soms zijn er bedrijven aanwezig en kunnen wij goodiebags verloten of uitdelen.

Wilt u de avond extra leuk maken samen met alle vrouwen in uw leven? Neem dan in plaats van een regulier kaartje, een combiticket voor de Ladies Night! Hierbij ontvangt u per combiticket een fles wijn met een aantal overheerlijke snacks om de avond nog gezelliger mee te maken!

Houd de agenda op de website goed in de gaten voor de aankomende Ladies Nights.

LadiesNightHuisvrouwenbestaanniet2_132162193529999529_big.jpg

Onze Jongens 2

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Woensdag 29 januari 2020 | 20.00 uur

Bestel kaarten