Ladies Night

Ladies Nights zijn speciale avonden bij De Muze Noordwijk! U ziet een film (meestal) al voor de officiële release datum. U wordt ontvangen met een feestelijk glas (of meer) prosecco Na afloop staat er bittergarnituur en tafelgarnituur gratis op tafel. Soms zijn er bedrijven aanwezig en kunnen wij goodiebags verloten of uitdelen.

Wilt u de avond extra leuk maken samen met alle vrouwen in uw leven? Neem dan in plaats van een regulier kaartje, een combiticket voor de Ladies Night! Hierbij ontvangt u per combiticket een fles wijn met een aantal overheerlijke snacks om de avond nog gezelliger mee te maken!

Houd de agenda op de website goed in de gaten voor de aankomende Ladies Nights.

ksposter_131922918291994806_bigjpg

Wat is dan liefde?

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Woensdag 16 en dinsdag 29 oktober 2019 | 20.00 uur

Bestel kaarten