Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Eten & drinken

Theater Culinair

Een avond naar het theater met familie en vrienden is al leuk genoeg, maar er is een manier om het nog leuker te maken! Namelijk door uw avondje uit goed te starten in één van de geselecteerde restaurants op loopafstand van De Muze. Met een gevarieerde keuze aan gerechten en lekkernijen zit er voor iederen wel wat tussen!

ksposter_131922918291994806_bigjpg

2- of 3-gangen theatermenu
Heeren van Noortwyck staat helemaal voor u klaar! Ze bieden namelijk vele voordelen met een Muze entree bewijs. Zo bieden ze onze bezoekers een 2-gangen theatermenu aan voor slechts € 17,50, maar ook een 3-gangen keuze menu die normaal € 29,50 kosten maar voor u € 25,-. Bij het 3-gangen keuze menu is er altijd keuze uit een vlees, vis of vegatarische optie.

Iedere woensdag hebben zij ook hun 2FOR1 actie en deze loopt het hele jaar door. Als u dan met twee personen komt eten betaalt u slecht voor één. Als allerlaatste, misschien zelfs ook wel allerleukste, de gratis bitterballen die u na afloop van een voorstelling kunt bestellen bij aankoop van een drankje!

Let op: deze acties zijn alleen geldig bij vooraf reserveren en op vertoon van uw Muze entree bewijs!

Reserveer nu

ksposter_131922918291994806_bigjpg

Teppanyaki of Sushi menu
Teppanyaki is terug! U heeft het goed gelezen de teppanyaki avonden bij Hiromina zijn terug van weggeweest! Iedere vrijdag en zaterdag zullen deze avonden zijn en uitsluitend op reservering vanaf 2 personen. Er is een keuze uit drie verschillende menu's die verkrijgbaar zijn vanaf € 34,50 p.p. .

Geen zin in teppanyaki? Dat kan natuurlijk ook! Hiromina heeft zeven dagen per week hun All You Can Eat concept waarbij er keuze is uit vele sushi's en heerlijke warme gerechten. Dus reserveer nu en heb een fantasische avond bij Hiromina!

Reserveer nu 

ksposter_131922918291994806_bigjpg

3-gangen theatermenu
Wij zouden geen kusttheater zijn als we u niet de keuze zouden geven om op het strand te gaan eten. Vandaar dat Strandpaviljoen "De Zeemeeuw" speciaal voor onze bezoekers het theatermenu op 't strand heeft samengesteld. Voor slechts € 29,50 p.p. krijgt u een 3-gangen menu, incl. welkomst bubbels, kopje koffie, cappucinno of thee na en een prachtig uitzicht van de kust van Noordwijk. 

Let op: deze acties zijn alleen geldig bij vooraf reserveren en op vertoon van uw Muze entree bewijs!

Reserveer nu