Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Tijdens uw bezoek

Staat uw mobiele telefoon al uit?

Graag verzoeken wij u om tijdens de voorstelling uw mobiele telefoon en andere elektronische appartuur uit te zetten, tenzij anders is aangegeven door de optredende artiesten. Zo niet aangegeven kan uw elektronische appartuur als storend worden gezien door uw medebezoekers, onze medewerkers en de artiesten. Het is dan ook ten strengste verboden om te filmen of te fotograferen tijdens de voorstelling. 

Garderobe

Het gebruik van de garderobe zit bij de prijs van uw ticket inbegrepen. Onze garderobe wordt tijdens de voorstelling beveiligd door onze gastheren- en vrouwen of door een van onze horeca medewerkers. In verband met de veiligheidsvoorschriften is het gebruik van de garderobe verplicht.

Horeca

In De Muze is voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop van een voorstelling, de bar geopend in de foyer. U bent hier van harte welkom en wij ontvangen u graag! Wij willen u er wel op wijzen dat uw drankjes of andere consumpties niet mee de zaal in mogen, tenzij er anders wordt gezegd door een van onze horeca medewerkers.

Gastvrouw & gastheer

Bij al onze voorstellingen in De Muze zijn er gastvrouwen- en heren aanwezig waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen, ze zijn te herkennen aan de rode giletjes die zij dragen. Vindt u hen zo vlug niet? Vraag het de dames of heren van de horeca of de balie.

Kom op tijd!

Toegangsbewijzen zijn slechts tot het begin van de voorstelling geldig. Om uitvoerenden en publiek zo min mogelijk te storen zal u slechts in uitzonderlijke gevallen na aanvang nog een plaats worden toegewezen. Dit is afhankelijk van de voorstelling. Vaak is het mogelijk om na de pauze alsnog in de zaal plaats te nemen. Terugbetaling van kaarten is helaas niet mogelijk.

Pauzedrankje inclusief

De meeste voorstellingen bij ons in het theater hebben een pauze. Dit wordt altijd bij aanvang aangegeven in de foyer van De Muze en staat ook in de welkomsmailing die u twee dagen van te voren krijgt. De pauze duurt ongeveer 20 minuten en bij de meeste voorstelling zit een pauzedrankje inbegrepen. Uw pauzedrankje is bij de toegangsprijs opgeteld, tenzij anders vermeld in de welkomsmailing. U hoeft niet in de rij te staan tijdens de pauze of (bij geen pauze) na afloop van onze voorstellingen. Uw drankje staat klaar in de foyer. Staat uw drankje er niet bij of zijn de dienbladen leeg? Dan kunt u terecht bij ons horecapersoneel.

Rookvrij

Om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, geldt in De Muze een algemeen rookverbod in het gehele gebouw. Wij hebben buiten asbakken geplaatst die u kunt gebruiken mocht u toch de behoefte hebben.

Uw veiligheid staat op 1

In ons theater dient u de algemeen geldende fatsoensregels in acht te nemen. Hieronder verstaan wij onder meer: geen voeten op/tegen rug- en armleuningen, geen geluidsoverlast en andere verstoringen tijdens de voorstelling. Bij asociaal gedrag, diefstal, vernieling en/of bedreiging hanteren wij een ‘zero tolerance’ beleid en schakelen wij zo nodig de politie in.

Restitutie van entreegelden na afloop van de voorstelling is niet mogelijk. Eventuele klachten inzake beeld/geluid/verstoringen dient u direct te melden bij een van onze medewerkers. Kortingen op aankoop van entreebewijzen en/of consumpties kunnen niet met terugwerkende kracht worden verleend.