Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Zaalplattegrond

Zaalplattegrond theaterzaal

Onze theaterzaal biedt vrijwel overal goed zicht. Alleen de plaatsen op de 3e en 4e rij balkon (rij N en O) hebben meer afstand van het toneel en worden verkocht met een korting van € 2,00. Bij jeugdvoorstellingen worden deze rijen niet verkocht. Met eventuele voorkeur voor plaatsen proberen wij rekening te houden bij reservering; U kunt echter géén aanspraak maken op stoelnummers.

Mindervaliden

De theaterzaal is trapsgewijs opgebouwd. Indien u slecht ter been bent kunt u de theaterzaal bereiken via de begane grond. Hiervoor kunt u zich vóór de voorstelling melden aan de balie. Op uw reserveringsformulier en/of aan de balie kunt u aangeven dat u uw plaatsen op één van de eerste rijen wenst (indien beschikbaar).

Slechthorenden

Slechthorenden kunnen gebruik maken van een infrarood geluidsversterkingsysteem. Door middel van een kinbeugel kan de voorstelling versterkt worden gevolgd (geschikt om te gebruiken zowel met als zonder hoortoestel). Indien u van deze kosteloze service gebruik wilt maken kunt u zich vóór de voorstelling melden aan de theaterbalie. Bij afgifte wordt uw naam genoteerd en betaalt u als borg € 20,00 of levert u uw huis- of autosleutels in. Het toestel levert u na de voorstelling weer bij de theaterbalie in.